Update

Gordijnen Amsterdam

Op zoek naar sierlijke volants en staarten of ga je voor een meer eigentijdse en minimalistische look? We nemen de hoofdpijn van winkelen in de winkelstraat of online voor gordijnen weg door naar u toe te komen. We nemen onze stofstalen mee, een portfolio van gordijnen en jaloezieën die we hebben ontworpen, gemaakt en gemonteerd en onze jarenlange vakkennis. Vertel ons gewoon wat u nodig heeft en wij leveren.

We bieden een uitgebreid assortiment gordijnen in Amsterdam vanuit Johan Huizingalaan 338 Mondecor en de omliggende regio en geven je meer keuze, meer waarde en alle diensten die je nodig hebt onder één dak. Vanuit onze gunstige locatie in het hart van Amsterdam kunnen we snel naar u toe komen om een offerte te maken en er is absoluut geen verplichting om gebruik te maken van onze diensten. Wij geloven in een ontspannend adviesbezoek dat geheel gratis en uiterst inspirerend is.

Onze garantie

Onze service is uniek, handig, betaalbaar en geeft u totale gemoedsrust dat u de juiste keuze heeft gemaakt. In tegenstelling tot de grotere merken gordijnen en jaloezieën, zullen we u niet behandelen als zomaar een klant of uw montage wekenlang uitstellen. Vanaf het moment dat u ons welkom heet in uw huis tot het moment dat we uw gordijnen en jaloezieën plaatsen, kunt u de beste service verwachten mogelijk. Boek vandaag nog een afspraak.

Persoonlijke en professionele service als geen ander

In tegenstelling tot grotere en vaak anonieme gordijn- en jaloeziebedrijven, bieden wij u vriendelijke en hoffelijke service, professioneel stijl- en montageadvies en een aftersalesservice die er is als u ons ooit nodig heeft. Het maakt allemaal deel uit van onze onverslaanbare service.

Of je nu naar een nieuw huis bent verhuisd en overal gordijnen en jaloezieën nodig hebt, je bent een interieurontwerper die op zoek is naar een gerenommeerde leverancier van gordijnen en jaloezieën, of je wilt de wow-factor toevoegen aan elke kamer van je huis, wij kunnen je helpen. We hebben ook te maken met veel commerciële klanten die gordijnen en jaloezieën leveren in Amsterdam die een geweldige eerste indruk geven.

Luxe gordijnen en jaloezieën in Amsterdam voor alle smaken, voor elk budget

Eén telefoontje naar Gordijnen en jaloezieën in Amsterdam en je weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt. We bieden onze diensten aan in heel Amsterdan en hele Nederland. Het nieuws gaat snel en we hebben veel te danken aan onze geweldige klanten voor het aanbevelen van ons aan anderen en voor hun loyale gewoonte door de jaren heen.

Neem geen genoegen met de op één na beste bij het kiezen van nieuwe gordijnen en jaloezieën in Amsterdam. Uw woning of bedrijf verdient het allerbeste. We hebben gordijnen en jaloezieën voor een breed scala aan smaken en budgetten en waar we concessies doen aan de prijs, zullen we nooit concessies doen aan de kwaliteit.

LEAVE A RESPONSE