Voor alle vaders is er nu dadventures.nl

Als het om de zwangerschap gaat, richten we ons vaak in de eerste plaats op de moeder. Maar, de aanstaande vaders mogen natuurlijk niet vergeten worden! Gelukkig ontstaan er steeds meer initiatieven om aanstaande vaders meer bij de zwangerschap, de bevalling, de kraamtijd en het ouderschap te betrekken. Eén van die initiatieven is dadventures.nl.

Blog over het vaderschap

Dadventures.nl is een blog over het vaderschap. Bart vertelt hier over zijn avonturen (en het gebrek daaraan) als vader van 3 kinderen. Hij deelt luchtige blogs over het vaderschap en hoe hij dat ervaart, maar ook nuttige tips. 

Bart vertelt in diverse blogs bijvoorbeeld over hoe hij zich heeft voorbereid op de bevalling, hoe hij de eerste week als vader heeft beleefd en wat je vooral wel en niet moet doen als je vrouw zwanger is. 

Maar, ook andere onderwerpen die met het vaderschap te maken hebben komen aan bod. Zoals Moederdagtips, tips voor dagjes uit met de kinderen en de beste autostoeltjes voor kleine kinderen. 

Bewust vaderschap stimuleren 

Bart is met dadventures begonnen omdat hij het leuk vind een inkijkje te geven in zijn leven met 3 kinderen. “Het viel me op dat er veel websites zijn met informatie voor moeders. Maar, voor de vaders blijft het heel beperkt. Daarom dit blog begonnen, om mijn visie op het ouderschap vanuit een vader-perspectief te delen. Ik hoop hiermee meer vaders bewuster om te laten gaan met hun vaderschap.”

Leave a Reply