Badkamertrends 2022

De badkamertrends van 2022 zijn niet groter dan de badkamers als een van de grootste trends van de afgelopen jaren.

Dus kan het? Kunnen we een vrijstaand bad of een niet gemetseld bad als douche gebruiken? Bekijk hier de Broyeurwereld kortingscodes.

Badkamer renoveren in 2022

Er is een groeiende trend in heel Nederland van doucheschermen met een gebogen of een afgeronde rand. We gaan in op deze trend met ronde/gebogen doucheschermen met vast paneel. Persoonlijk denk ik dat de gebogen doucheschermen met vast paneel, ze een zachtheid aan je badkamer toevoegen. Dus laat me je hieronder enkele mooie gebogen en ronde doucheschermen laten zien om je interesse voor je volgende badkamerrenovatie in Nederland te vergroten.

We hebben allemaal een hekel aan grout. Vanaf de eerste dag dat mijn moeder me elke voeg in onze douche liet schoonmaken voor het overslaan van kunstlessen op school toen ik vijftien was, tot nu twintig jaar later en duizenden renovaties onder mijn riem heb ik nog steeds een hekel aan voegmiddel.

Kranen van geborsteld messing en kranen van geborsteld nikkel zijn twee van de meest populaire nieuwe kranen op de markt. Ze bieden allebei op verschillende manieren een warme afwerking, maar meestal voelen ze minder koud aan in vergelijking met de chromen en zwarte afwerkingen.

Hoek vrijstaand bad

Hoekbaden of vrijstaande hoekbaden zijn verreweg de meest populaire badkamer die we in 2020 doen. Dit komt door de obsessie voor schoonmaken die we allemaal hebben. Als we een ruimte er geweldig uit kunnen laten zien en beter kunnen laten functioneren, is iedereen daarvoor aan boord. Er zijn enkele verborgen problemen met dit type bad die we bespreken in het gedeelte nadelen waarvan u zich bewust wilt zijn voordat u een hoekbad kiest.

Geen glazen doucheschermen, zijn precies hoe ze klinken. Ze zijn een betegelde scheidingswand die meestal een gemetselde muur is die eruitziet als een douchescherm zonder glas. Een van de grootste trends van 2022 Badkamerrenovaties wordt minder glas!

Als je van het renoveren van je badkamer een van je goede voornemens voor het nieuwe jaar hebt gemaakt, dan wil je misschien weten wat er op dit moment op het gebied van badkamerdesign voor opschudding zorgt.

Om u te helpen op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, hebben we onze interieurontwerpers gevraagd welke badkamertrends ze graag opnemen in hun ontwerpen voor 2022. Lees verder om te ontdekken wat er dit jaar in badkamers trending is!

Na een paar jaar waarin beige, grijs en wit de boventoon voerden, is kleur niet meer weg te denken.

Kleuren die met het natuurlijke buitenleven worden geassocieerd, zoals groen en blauw, zijn nu bijzonder populair, in een tijd waarin we allemaal wel wat verzorging en rust kunnen gebruiken. Groen is de kleur van groei en vernieuwing, het signaal van een nieuw begin; misschien is dit de reden waarom wordt voorspeld dat dit de meest populaire kleur is voor 2022.

Voel je je geïnspireerd om meer kleur in je leven te brengen? Vervolgens zullen we ons concentreren op hoe dit in 2022 wordt gedaan.

In 2022 zijn badkamers met de nieuwste technologie trending. Sensorkranen zijn bijvoorbeeld in populariteit toegenomen, vanwege een groeiende vraag naar badkamer apparatuur die de noodzaak om aanraken.

Naarmate de technologie zich in een snel tempo blijft ontwikkelen, zullen hightech badkamers in 2022 gemeengoed worden, waarbij huiseigenaren kunnen genieten van technologie die we voorheen alleen in vijfsterrenhotels konden vinden.

Je kunt tegenwoordig investeren in een slimme douchemengkraan waarmee je met één druk op de knop je gewenste temperatuur en waterstroom kunt instellen.

Leave a Reply